K-Laser

Sønderborg

K-Laser behandling

Vores Laser Program


K-laser er en klasse IV laser. Den store forskel på denne laser og hvad du ellers finder, er 2 ting. Som den eneste, sender den i 4 bølgelængder som alle har en dokumenteret effekt. Den anden ting der gør k-laser unik er at den er en 15 watt laser. Disse 2 ting gør at den hurtigt og præcist kan smertelindre og hele en skade.

LASER

Jo hurtigere jo bedre."AKUT" programmet tager sig af her og nu skader.

"KRONISK". Har du kroniske smerter eller skade kan K-laser hjælpe dig.

PRE RACE

"PRE RACE" Få gode ben til dit næste løb. Helt unik behandling som du kun får her.

GIGT

"GIGT".kom af med dine smerter ved gigten. Behandligen kan ikke fjerne gigten men du vil opleve at smerterne lindres eller forsvinder

KOMBI

"KOMBI".Det er oplagt at lave en kombination af vores unikke Care massage. Massagen og laseren vil sammen skabe en unik mulighed for at kom af med skaden/smerterne

AKUT


Skader under 1 måned betegnes i laser behandlingen som akut. Jo før du kommer jo bedre. Laser behandlingen kan reducere din helingstid med op til 75 %. Det betyder at du lynhurtigt er klar til at genoptræne din skade. Specielt for sportsfolk betyder dette alt.

Alle former for akutte skader vil have gavn af laser behandling. forstuvning, fibersprængning, knoglebrud, forstrækning, slag, trælår, hævet væv, sår m.m.

Sår efter fald ( f.eks cykel ), operationar, sukkersyge kan helingstiden og arvæv reduceres. Selv svære sukkersyge sår kan have gavn af laser behandling.

Alle former for akutte skader hvor man er i tvivl om skadens omfang bør tilses af læge inden du kommer i klinikken.KRONISK


Kronisk betegnes normalt som skader der er mere end 6 måneder gammelt. I klinikken har vi opdelt de kroniske laser behandlinger efter, om det er over et halvt år eller under, 1-6 måneder.

Hvis din skade er mere end et halvt år gammelt skal du regne med et forøb med 10-12 behandlinger over 4-6 uger. Kroniske skader under 6 måneder kan normalt klares på 4-6 behandlinger.


PRE RACE


PRE RACE er til dig der har trænet og vil være 100 % klar til næste konkurrence. Behandlingen tager 30 min og det optimale vil være at give behandlingen 2-3 dage før løbsdag. Giv dig selv en fordel :-)

GIGT


Omkring 800.000 danskere lider af slidgigt i et eller flere led. Gigten er som det er nu uhelbredelig og ofte forbundet med smerter. K-laser kan i de fleste tilfælde fjerne/reducere dine gigt smerter så kan bevæge dig frit og have en smerterfri hverdag.

Et typisk gigtforløb vil man skulle have et intensiv behandlings forløb over 10-12 gange, 3-4 gange om ugen. Efter det intensive forløb vil du skulle komme løbende omkring en gang om måneden. Herved er du i stand til at holde smerterne nede.

Gigt behandling med laser er veldokumenteret men bruges endnu ikke så meget i Danmark. Du vil kunne læse en artikel om gigtbehandling med laser her


KOMBI


Det vil være oplagt at vælge en kombination af laser og vores CARE massage. Laseren evne til at trænge dybt ind i vævet og sætte gang i cellerne samt massagen evne til at løsne vævet samt øge blodgennemstrømningen vil give dig en hurtigt resultat. Kombi behandlingen kan bruges på alle former for musklesmerter og kroniske smerter.

Hvis du har valgt en massage, kan du altid vælge at få en laser behandling. Dette aftales inden start.

HVAD SIGER VORES KUNDER

Efter bare 6 behandlinger var smerterne fra gigten i mine tommelfingre væk.


#Lene#6LaserBehandlinger#GigtTommelfingree