Massage/Gravid

Massage

Oplev vores unikke massage program.

Vores Massage

CARE

En "CARE" behandling har fokus på at komme af med smerter/spændte muskler/ømhed. Den bliver skræddersyet til dig.

PURE

"PURE" er velvære og er til dig der ønsker at stresse helt af.

SPORT

"SPORT".Bliv 100% klar før eller kom efter og oplev en forkortet restitutionstid.

GRAVID

"GRAVID".Graviditetsmassage.Kan gives helt frem til termin.

CARE


Care er en behandling der skræddersyes 100 % efter dit problem. Det er er en unik behandling der kombinerer flere teknikker. Vælg en Care behandling hvis du har et område med problemer. Lændehold, smerter omkring skulderblade, spændingshovedpine, nakkehold, smerter i arme, rygsmerter , ben m.m.

CARE er uden sammenligning en helt unik behandling med gode resultater.

Kan bookes som 30, 40, 60 eller 90 min. Skal du have masseret mere end et område anbefales mellem 40-60 min. Det kunne f.eks.  være ryg, nakke og skulder.


PURE


Pure er til dig der ønsker at slappe helt af under massagen. Der bruges lange glidende massagestrøg, så du slapper helt af. Stress og spændinger forsvinder med massagen. Er du til god traditionel massage er det den behandling du skal vælge.

Kan bookes som 60, 90 eller 120 min. Ønsker du en helkropsmassage skal du vælge 90. Pure Luksus 120 min. er til dig der virkelig elsker massage eller ønsker at topforkæle en af dine nærmeste. Hele kroppen masseres + ansigt. De 120min er ikke lang tid:-)

SPORT


Sport er til dig der er aktiv og ønsker at pleje og optimere din træning. Som sportsudøver er det vigtigt at pleje kroppen så overbelastningsskader undgåes og du kan performe bedre i din træning og under konkurrence. Mine 5 år som sportsmassør for professionel cykling, bl.a. 2 år  ved det amerikanskecykellandshold (US Cycling), har givet mig stor erfarring inden for området.

Kan bookes som 30, 40, 60 og 90 min. Er det dine ben du ønsker bliver masseret skal du som minimum vælge 45 minutter. Helkrops sportsmassage 90 min.

Gravid


GRAVID. En massage tilpasset at du er gravid. Som en af de eneste i danmark har klinikken investeret i Earthlite patenterede graviditetspude. Puden tilpasser sig maven så du trygt kan ligge på maven.

Massagens mål er er løsne ømme muskler, fjerne spændinger og uro i kroppen, samt give den gravide et hvil med velvære og nydelse.

Der findes mange ammestue historier om massage under graviditeten. Kan massage udløse fødsel eller abort. Nej det er ikke muligt. Barnet ligger trygt og godt og vil ikke tage skade.

Har du komplikationer under din graviditet anbefaler jeg at du spørger din jordemoder før du bestiller.

Anbefaler at du vælger 45 minutter af ryg, nakke og skulder. Ønsker du og ben taget så vælg 60 min.

HVAD SIGER VORES KUNDER

Mange tak for øvelserne og den super gode massage. Sikke en god behandling. Jo jeg blev godt øm, men det lettede så fantastisk meget. Kunne ikke rigtig gå, inden jeg kom til dig, og gik let bagefter! TAK


#ANNE