K-Laser USA

K-LASER USA

En af verdens bedste Klasse IV laser.

LASER

PRE RACE

GIGT

KOMBI

K-LASER


K-Laser er en pioner i klasse IV laser terapi over hele verden og en global leder i udviklingen af den næste generation af laserteknologi til at lindre smerter og hjælpe heling af skader. K-Laser tilbyder en ikke-kirurgisk løsning og udstyret er kendetegnet for sin holdbarhed, brugervenlighed og internationale sikkerhedsgodkendelser. Der samtidig den mest effektive og kraftfulde terapeutiske laser, der anvendes i dag.


BØLGELÆNGDER


660nm

Denne bølgelængde absorberes godt i hudens melanin. Når huden udsættes for en stor mængde 660nm lys vil den sikre en stor mængde til de overfladiske overråder. I idet Lys både kan hæmme bakterier og sikre størrel mægder af celler, er

laserterapi har fantastisk virkning på sårheling og arvævs dannelse.

800nm

800nm lys absorberes af cytochrome C-oxidase, som er det sidste enzym i Krebs' Cyklus. Enzymet skifter fra reduceret til oxideret stadie, når ilt er til stede, og der dannes ATP i cellerne. Lysfutonerne får processen fra reduceret til oxideret og fra oxideret til reduceret til at ske meget hurtigere, hvilket øger energitilførslen og forhøjer cellemetabolismen.

Det betyder kort og godt at der produceres mere ATP.

905nm

Jo hurtigere oxygen tilføres i blodbanerne, jo mere brændstof har cellerne til at at lave en naturlig helings proces. 905nm lys absorberes specielt af hæmoglobin, hvilket medvirker til øget iltfrigørelse som frigøres til cellerne.

970nm

Vand i blodet transportere ilt til cellerne og affaldsstoffer væk. 970nm absorberes rigtig godt af vandet og der sker en øget cirkulation, som fragter ilten hurtigere til cellerne.

K-Laser Cube4 har som den første terapeutiske laser i verden 4 bølgelængder (660nm, 800nm 905nm, 970nm)

Bølgelænder bestemmer laser energiens indtrængningsdybde i væv og målretter sig (alt efter hvilke nm) specifikt til forskellige kromoforer (væv og celler) så man derved stimulere til smertelindring og heling.

HVORFOR ER POWER (WATT) VIGTIG?Hvis bølgelængden bestemmer laser energiens dybde og penetrations evne, så bestemmer power (Watts) energimætningen ved den målrettede dybde. Det ville være en fejl at betragte det ene uden det andet.


Power (Watts) er antallet af fotoner som stråling kan levere per tidsenhed. Den afsatte energi (joule) er en ophobning af disse fotoner over tid (1 Watt = 1 joule pr 1 sekund). Ved at starte ud med flere Watt ved overfladen, vil mere energi (J) trænge ned til den ønskede dybde og derved øge effekten.


Man ved, at den terapeutiske dosis ligger på 2-10 joule/cm2. Hvis man fx ønsker 6 joule/cm2 leveret 6 cm inde i vævet, skal der dog behandles med en helt anden dosis, end hvis behandlingen skulle foregå på hudoverfladen. For at behandle en ryg 6 cm inde med en  Klasse IIIB-laser (200 mW)

tager det 4,5 time, mens det kun tager 4,5 min. med en klasse IV-laser.

For første gang i flere måneder har jeg sovet hele natten. Ingen smerter i ryggen


#Elise#3Behandlinger#SmerterRyg

HVAD SIGER VORES KUNDER